Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Lloret Drone Festival es converteix en un concurs internacional


El Lloret Drone Festival se celebrarà aquest estiu en format de concurs, amb tres empreses que competiran per oferir el millor espectacle de drons. Aquesta és la principal novetat de l’esdeveniment, que es durà a terme del 29 al 31 de juliol, a la platja gran de Lloret.

Així, el festival es converteix en un concurs internacional de tres dies. Una de les empreses participants serà la mateixa que va oferir els espectacles de l’any passat: la catalana Flock Drone Art. Competirà amb una companyia madrilenya i una anglesa, que, per exemple, ha estat l’encarregada aquest 2022 d’amenitzar la celebració de Cap d’Any a Melbourne, Austràlia, i dels festejos del títol de campió de lliga del Manchester City.

Tal com ha assenyalat el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret, Jordi Orobitg, amb aquest nou format es busca oferir un espectacle més atractiu peels lloretencs i els visitants. Considera que amb els shows del passat estiu es va atraure un gran nombre d’espectadors, però sempre era el mateix espectacle. Ara, amb el format de concurs, cada nit serà diferent.

“era sempre el mateix espectacle i havia deixat de ser una novetat. Ara, aquest nou format és més atractiu, amb tres proveïdors diferents i dins de la creativitat existirà una pugna entre ells per crear l’espectacle més atractiu” (Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica)

 

El Lloret Drone Festival va néixer el passat estiu i ho va fer com a un show lumínic únic a l’Estat espanyol, amb coreografies de cent drons sobre la platja de Lloret. A més, és un esdeveniment respectuós amb el medi ambient, ja que no genera cap mena de residu ni tampoc és agressiu des del punt de vista lumínic.

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit