test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El govern de Lloret matisa les acusacions fetes sobre la gestió de l’antic executiu


El govern de Lloret de Mar ha matisat les acusacions a l’equip de govern anterior de deixar factures impagades d’electricitat i a l’Agència de Residus de Catalunya.

En un comunicat, l’actual govern del municipi diu que el 2022 no es van poder imputar les factures pendents de Fecsa i Iberdrola per manca de consignació pressupostària. Això, com exposen, ha generat un dèficit en el pressupost actual, ja que ha obligat a consignar-les en els comptes d’aquest 2023. Tot i que les factures estan pagades des del març, no es van poder comptabilitzar com a tal abans que acabés l’anterior mandat.

Pel que fa al deute amb l’Agència Catalana de Residus, el govern d’Adrià Lamelas afirma no conèixer amb exactitud la quantitat que s’haurà de retornar per l’ingrés d’un cànon indegut de disposició de residus. Les dues administracions tampoc no han definit el termini per a procedir a la devolució de l’import.

En el mateix comunicat, el govern de Lamelas també assenyala que amb aquest matís finalitzen “la problemàtica existent amb els grups municipals d’ERC, Sumem Lloret i Tots per Lloret“. Així mateix, apunten que no hi va haver intenció de “difamar o menystenir el Govern anterior”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit