test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El festival Petit Paradís de Tossa homenatjarà a Ava Gardner


La segona edició del festival Petit Paradís de Tossa de Mar comptarà amb un espectacle musical d’homenatge a Ava Gardner. L’actuació coincideix amb el centenari del naixement de l’actriu que va rodar la pel·lícula Pandora i l’holandès errante en aquest municipi de la costa selvatana.

Amb el títol ‘Relats d’amor al Petit’, l’espectacle musical anirà acompanyat de projeccions visuals i veus en off. Així s’explicarà la vida de l’actriu des dels seus inicis com a camperola fins que va arribar a protagonitzar grans produccions del Hollywood dels cinquanta.

La música l’interpretarà la pianista nascuda a Tossa, Laura Andrés. La veu serà la de la cantant mallorquina Julia Colom, que ha fet una selecció de cançons interpretades per Gardner i altres artistes de l’època. La veu en off anirà a càrrec de Mercè Muntala, una de les dobladores oficials de l’actriu. Les projeccions seran de la fotògrafa Julia Termes i la creadora Laura Golen hi farà pintures en directe.

Aquesta segona edició del Petit Paradís també comptarà amb altres actuacions i activitats. Artistes com Steffen Morrison o El Petit de Cal Eril seran a l’escenari del festival de Tossa de Mar que començarà el 28 de juliol i s’allargarà fins al 6 d’agost.

Foto: Festival Petit Paradís

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit