test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“El FestiNAT és un esdeveniment molt important perquè hi ha una part de la població que no està vinculada amb la natura”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Ivette Casadevall, directora de la Fundació Emys. Hi hem parlat sobre la segona edició del FestiNAT, que se celebra aquest cap de setmana a Riudarenes.

Casadevall explica que aquest aplec va sorgir com una idea de l’il·lustrador naturalista Toni Llobet. “Faltava un espai, aplec, per conèixer la natura”, explica. “Vam decidir que era una molt bona porta d’entrada a la setmana de la natura fer un petit tastet d’activitats naturalistes”, diu la directora.

Com a novetat, aquest any hi haurà un bloc de debats. A més, també hi haurà activitats més dedicades a experts i activitats i tallers d’educació ambiental per a infants i famílies. En aquesta edició, explica Casadevall, “hi participen més de 30 entitats de tot el territori de moltes tipologies diferents i això ho fa molt especial”.

“El FestiNAT és un esdeveniment important perquè hi ha una part de la població que li falta vincular-se amb la natura”, diu Casadevall. Reconeix que “amb la crisi climàtica hi està havent un augment de coneixement de la població global que hi ha una problemàtica”. Ara bé, Casadevall exposa que hi ha una “falta de sensibilització d’altres problemàtiques”.

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit