Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“El dret de fer mercat d’Hostalric ens el va donar Jaume I, l’any 1242, i la fira vol rememorar aquesta història de la vila”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Marta Roura, regidora de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament d’Hostalric. Amb ella parlem sobre la 27a Fira Medieval que celebrarà el municipi el cap de setmana del 30 i 31 de març.

Com explica la regidora “cada any calculem que venen 30.000 persones”. Roura diu que, durant la fira “Hostalric es desborda, però estem preparats per encabir tothom perquè fa molts anys que la fem”.

Roura assenyala que el municipi té molt patrimoni. De fet, fa èmfasi en la muralla medieval d’Hostalric, una construcció de 600 metres, “que hem pogut rehabilitar i aquest any lluirà amb tota l’esplendor”, explica.

“El dret de fer mercat d’Hostalric és de 1242, ens el va donar Jaume I”, explica la regidora. Així, com diu, la fira “vol rememorar el passat, la història de la nostra vila”.

Entre les novetats que ha assenyalat Roura, ha destacat l’espectacle que oferiran els Abanderats de Tortosa; “un espectacle que mai s’havia fet aquí”, assenyala.

Roura també apunta que la d’Hostalric “és una de les quatre millors fires de Catalunya, tenint en compte que som un poble petit i amb un pressupost limitat”.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit