test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El diari digital ‘Principal’ destitueix Saül Gordillo com a responsable del mitjà


El diari digital ‘Principal’ ha destituït el periodista calellenc Saül Gordillo arran de les denúncies de dues treballadores del mateix mitjà per presumptes agressions sexuals. El diari ha informat que s’ha apartat el fins ara responsable del mitjà i exdirector de Catalunya Ràdio i l’Agència Catalana de Notícies, “després de les informacions que han transcendit les últimes setmanes i en aplicació del protocol de la companyia en aquesta matèria”.

Segons el digital, tan bon punt l’òrgan d’administració i direcció va tenir coneixement de l’existència de denúncies que podien constituir un delicte d’agressió sexual, “l’empresa va activar el protocol per tractar la qüestió i es va posar en contacte amb les denunciants oferint suport, assistència i assessorament”.

També apunta que es va contractar un professional extern i independent per recollir tota la informació rellevant i ajudar en l’execució del protocol i que, de manera provisional, es va apartar de les seves funcions a Gordillo, “ja que l’empresa no podia dur a terme cap sanció sense un expedient investigador i disciplinari previ”.

Un cop conclòs el tràmit, el ‘Principal’ ha decidit comunicar a Gordillo la seva destitució i deixa la investigació en mans de la Unitat Central d’Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos.

Foto: Gemma Sánchez/ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit