Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Dues empreses de la Selva i dues empreses del Maresme participen en la Seafood Expo Global 2024

Seafood Expo Global 2024 se celebrarà el 23 al 25 d'abril a Barcelona


Catalunya serà l’aparador mundial dels productors del mar amb la celebració de la fira Seafood Expo Global. Per tercer any, aquest esdeveniment, considerant el principal saló d’àmbit internacional dedicat al sector del peix, es farà a Barcelona. Del nostre territori, dues empreses de la Selva i dues més del Maresme, hi participaran.

La Seafood Expo Global 2024 se celebrarà el 23 al 25 d’abril. Durant aquests tres dies de fira hi ha programades conferències, ponències i presentacions gastronòmiques amb els eixos temàtics de la sostenibilitat, la governança i el futur del sector.

En total, en aquesta edició hi participaran 36 empreses i entitats catalanes vinculades al sector del peix i marisc. Una vintena d’aquestes seran al pavelló Catalunya, que organitza el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural amb PRODECA. Aquest any el lema és ‘Regió Mundial de la Gastronomia 2025’, amb l’objectiu de potenciar Catalunya com una regió de referència mundial, amb una alimentació d’excel·lència en termes de qualitat, tradició, innovació i salut. Del territori hi haurà D’ELITE i EUROPEIX, SA, del Maresme, i FRIGORÍFICOS UNIDOS (FRIUSA) i GRUPO ROS – FRESKIBO, de la Selva.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit