Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Dos detinguts a Sant Pol de Mar quan iniciaven un ritual neoxamànic


Agents de la Policia Nacional i de la Vigilància Duanera de l’Agència Tributària han detingut dues persones a Sant Pol de Mar quan iniciaven un ritual neoxamànic amb substàncies psicoactives amb un grup de 23 persones. El registre es va practicar en un domicili i es van intervenir substàncies prohibides i que es consideren perilloses per a la salut.

Els investigadors emmarquen als arrestats en les denominades sectes ‘new age’ i se’ls ha detingut per presumptes delictes de pertinença a un grup criminal, contraban, tràfic de drogues i intrusisme professional, a més d’infringir la llei d’estrangeria.

El grup es promocionava a través de xarxes socials i portals web, ofertant el subministrament de substàncies. En el registre amb motiu de l’operatiu policial es van intervenir 4.000 i 2.000 dòlars americans en efectiu, diferents substàncies i una bàscula. També es va aconseguir interceptar un enviament postal amb quasi un quilogram de mescalina.

L’operació ha estat desenvolupada per les àrees regionals operatives de Vigilància Duanera de Madrid i Barcelona i la Brigada Provincial d’Informació de Barcelona de la Policia Nacional, sota la direcció del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 d’Arenys de Mar.

La intervenció també ha comptat amb l’organisme estatal d’Inspecció de Treball i Seguretat Social, juntament amb la Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres de Barcelona perquè s’havia detectat la presència de ciutadans estrangers en situació irregular que s’encarregaven de tasques com cuina, manteniment, administració o publicitat, tot sense contracte legal ni alta a la Seguretat Social.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit