Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Detingut un home a Cabrils per furtar una guardiola amb 2.500 euros mentre instal·lava fibra òptica en un domicili


Els Mossos d’Esquadra van detenir un home divendres passat per furtar una guardiola amb 2.500 euros mentre instal·lava fibra òptica en un habitatge de Cabrils. El detingut té 39 anys i se l’acusa d’un delicte de furt a interior de domicili. Els agents van rebre l’avís el 12 d’abril al migdia. La víctima va manifestar que havia contractat un servei d’instal·lació de fibra òptica a una empresa privada i que dos operaris havien estat treballant durant el matí en una de les habitacions on hi havia la guardiola, que estava a la vista. Un cop finalitzat el servei, la víctima va observar que la guardiola no hi era.

La mateixa víctima va trucar als operaris i va preguntar per la guardiola desapareguda, però aquests van negar els fets i van assegurar desconèixer què havia passat. Donat que els treballadors encara estaven a fora del domicili recollint el material, la víctima va anar a buscar-los, però un d’ells ja havia marxat.

Els agents van fer comprovacions a la furgoneta, però no van trobar la guardiola. Tot i això, van continuar fent indagacions fins que a la tarda del mateix dia, l’operari que havia marxat del lloc va reconèixer a comissaria que havia furtat la guardiola. Va explicar que l’havia amagat en una de les arquetes de telefonia situada a la via pública.

L’home va ser detingut i va quedar en llibertat el mateix dia amb l’obligació de presentar-se al jutjat d’instrucció que instrueix la causa el dia prèviament establert. La guardiola va ser retornada a la seva propietària amb tots els diners a l’interior.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit