Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Detenen un home a Santa Susanna per usurpació d’identitat


Els Mossos d’Esquadra han detingut a Santa Susanna un home de 36 anys que es feia passar per una altra persona que havia perdut el DNI. L’acusen d’un presumpte delicte d’usurpació de la identitat.

Els fets van tenir el lloc el passat 11 d’agost. El detingut es feia passar per un altre home que havia perdut el seu DNI a un bar de València. Aquest home havia denunciat la pèrdua de la documentació el 3 de juny de 2019 a una comissaria del Cos Nacional de Policia. A través d’una denúncia presentada aquest mes d’agost els Mossos d’Esquadra van saber que aquesta persona estava usurpant la identitat d’un altre home fent-se passar per ell.

Els investigadors van poder saber que el detingut deia que era l’home que havia denunciat la pèrdua del seu document d’identitat l’any 2019. Havia contractat línies de telèfon al seu nom, emetia albarans de reformes que feia també a nom de l’altre home, no disposava de comptes bancaris ni registre de dades i treballava sempre amb diners en efectiu.

El detingut, amb la seva identificació real, tenia ordres de detenció vigents i ingressos a presó, on ha entrat després de passar a disposició judicial del jutjat en funcions de guàrdia el passat 12 d’agost.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit