Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Desmentallada la partida més gran de marihuana de l’Estat a Vilassar de Mar


La Guàrdia Civil i la Policia Nacional ha desmantellat una macroplantació de marihuana a Vilassar de Mar. Es tracta de la partida més gran d’aquesta droga a Espanya amb més de sis tones intervingudes. També s’han detingut a cinc persones per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar el març del 2021 en una parcel·la de 32 hectàrees, aparentment dedicada al cultiu industrial legal. Havien col·locat cartells i logotips de diferents administracions públiques de Catalunya per fingir que es dedicaven a una activitat lícita des del 2018. La plantació, però, no tenia cap permís i es dedicava, en realitat, a l’obtenció d’esqueixos i cultius de plantes per obtenir cabdells i empaquetar-los per vendre’ls al mercat negre.

En total s’han intervingut més de sis tones de marihuana, dins dels quals hi havia 3,5 tones de cabdells envasats al buit. Es tracta de la quantitat més gran de marihuana intervinguda a l’Estat. També s’han trobat més de 100.000 plantes de marihuana.

A més, dins de la substància vegetal també es van intervenir 305 quilograms de pol·len de marihuana i 422 quilograms de marihuana. A la mateixa finca es dedicaven a premsar-lo i compactar-lo per a la fabricació de tauletes d’haixix. D’aquesta substància n’han intervingut 17 quilograms.

A banda de la substància estupefaent, la policia ha confiscat dues armes d’aire comprimit, una arma blanca, dues armes d’electroxoc i aerosols de pebre. Els agents també han intervingut 5.385 euros en efectiu.

Els responsables de la plantació havien instal·lat un sistema de seguretat mitjançant més d’un centenar de càmeres d’última generació capaces de detectar qualsevol moviment.

Les imatges s’enviaven a un centre de control amb quatre monitors grans de televisió on hi havia vigilància durant 24 hores. També disposaven de maquinària molt especialitzada que feien servir per al cultiu, recol·lecció i empaquetatge de marihuana, així com per a la producció, premsat i empaquetat d’haixix.

Aquesta plantació de Vilassar estava connectada de forma clandestina al fluid elèctric. Es tracta del frau elèctric més gran detectat per l’empresa subministradora en una plantació de marihuana, superant els dos milions de quilowatts/hora i el milió d’euros de perjudici econòmic.

Foto: ACN

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit