Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Desmantellat un cultiu marihuana amb 647 plantes a una casa de Vidreres

La investigació va començar fa mesos després que el cos municipal tingués sospites que es cultivava droga a l'habitatge


Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Vidreres han desmantellat un cultiu de 647 plantes de marihuana en una casa de la urbanització La Goba. Després de mesos d’investigació, els agents van dur a terme una entrada i escorcoll a l’habitatge aquest dimarts. A l’interior no hi van trobar ningú, però sí que van descobrir-hi la plantació, amb tot el material associat per afavorir el creixement de la marihuana, i també van comissar diversa munició d’armes de foc. La plantació estava situada als baixos de la casa, que tenia la llum punxada. La investigació segueix oberta per localitzar els responsables del cultiu.

Segons informa l’Ajuntament de Vidreres, la investigació que ha permès desmantellar la plantació de marihuana va iniciar-se fa uns mesos. Qui la va engegar va ser la Policia Local, després de tenir sospites que en aquest habitatge de la urbanització La Goba s’hi estaria cultivant droga.

Dimarts els agents de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra van fer una entrada i escorcoll a l’habitatge. Als baixos de la casa van localitzar-hi 647 plantes de marihuana. A més, també s’hi va trobar tot el material necessari per afavorir el creixement dels cabdells (com làmpades, ventiladors o transformadors).

A l’interior de l’habitatge, que tenia la llum punxada, s’hi va trobar també diversa munició d’armes de foc. En el moment en què els mossos i la policia local van fer l’entrada i escorcoll, a l’habitatge no hi havia ningú. Per això, la investigació continua oberta per intentar localitzar els responsables de la plantació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit