Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Desallotgen de manera preventiva un edifici de Blanes per una esquerda


La Policia Local de Blanes ha desallotjat aquest dimecres per la tarda un bloc de pisos ubicat a la plaça Medellín de Blanes per l’aparició d’una esquerda. Els veïns, un total de setze veïns de set famílies, han estat reallotjats en un hostal del municipi. El consistori blanenc havia fet diversos requeriments al propietari de l’edifici perquè arreglés l’esquerda i ara s’ha decidit fer les obres però desallotjar els habitants de forma preventiva. Tècnics municipals asseguren que el risc més alt és en la part de l’escala comunitària i confien que en una setmana es pugui resoldre. La reparació total, però, podria allargar-se entre dos i tres mesos.

Des de l’Ajuntament de Blanes expliquen que les esquerdes s’havien detectat fa uns mesos però ara s’ha decidit fer el desallotjament de manera preventiva ja que havien augmentat de tamany.

A tots els veïns afectats se’ls va oferir un allotjament mentre durin els treballs de reparació. Aquest dijous a primera hora del matí ja hi havia operaris arreglant-ho i es podia veure part de l’escala apuntalada.

L’alcalde Jordi Hernández s’ha mostrat confiat que potser “d’aquí a una setmana” els veïns puguin tornar a casa. Mentrestant, alguns d’ells han decidit anar a una pensió del municipi que pagarà l’Ajuntament de Blanes en règim de pensió complerta. Onze veïns han decidit acollir-se a aquesta solució temporal que ha ofert el consistori de Blanes. N’hi ha cinc que han preferit anar a viure a casa d’amics o familiars a l’espera que puguin tornar a casa aviat.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit