test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Dani de la Orden roda la seva última pel·lícula a Canet

Entre el repartiment d'Una casa en flames hi trobem actrius com Emma Vilarasau, María Rodríguez, Macarena García o Enric Auquer


El cineasta Dani de la Orden està rodant la seva última pel·lícula Una casa en flames a Canet de Mar. Aquest és el darrer projecte del també director de films com Barcelona nit d’hivernBarcelona nit d’estiu42 segundos.

Una casa en flames és una història situada a la Costa Brava. Ara bé, com explica de la Orden, buscava una casa “a prop del mar amb una arquitectura dels anys 70” i la va trobar a Canet. El film, que previsiblement s’estrenarà l’any que ve, se centra en aquesta casa d’estiueig que la mare vol vendre. Així ho explica el director Dani de la Orden.

“‘Una casa en flames’ és un drama amb una mica de comèdia, una comèdia amb una mica de drama, d’una família desestructurada que amb l’excusa que la mare vol vendre la casa on han passat tots els estius, la família es reuneix. Allà surten els secrets i els retrets. És una olla de pressió que sobretot canalitza la mare perquè vol tornar a exercir de mare a qualsevol preu i això la porta a ser una mica maquiavèl·lica i a fer coses una mica qüestionables, però sempre amb la bona intenció o potser no.”

Entre el repartiment d’Una casa en flames hi trobem actrius com Emma Vilarasau, María Rodríguez, Macarena García o Enric Auquer.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit