Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Cultura i llibres amb Maria Àngels Vázquez

 

És dimarts i tornem amb la secció de Cultura i llibres, avui amb Maria Àngels Vázquez, tècnica de la Biblioteca de Lloret de Mar. Aquesta secció ens apropa al món de la cultura i de la literatura amb recomanacions de llibres cada setmana a càrrec de les biblioteques del territori.

Vázquez ens ha presentat un espai de la Biblioteca de Lloret, l”Estem llegint’, on es pot trobar què s’està llegint als quatre clubs de lectura de la biblioteca: el Club de Lectura de la Biblioteca, el Club de Lectura Llegir el Teatre, el Club de Lectura Virtual Llegim els Clàssics i el Club de Lectura Fàcil.

En relació amb els clubs de lectura de la Biblioteca de Lloret, Vázquez ens ha portat com a recomanació el que ara mateix s’hi està llegint. Pel que fa al Club de Lectura de la Biblioteca, El país dels altres de Leila Slimani, un llibre sobre la intolerància d’una dona francesa casada amb un militar marroquí que es trasllada a viure al Marroc on ella és l’estrangera. Al Club de Lectura Llegir el Teatre ara mateix estan llegint Terra Baixa d’Àngel Guimerà i a Llegim els Clàssics estant amb El maestro y Margarita de Mikhaïl Bulgàkov.

Pròximament

A la Biblioteca de Lloret de Mar s’hi han organitzat diverses activitats i tallers com ha explicat Vázquez. Per aquest desembre hi ha dues propostes. D’una banda, aquest divendres es farà la última sessió del BiblioXiquets, per infants de 0 a 3 anys i les seves famílies. L’endemà, el dissabte 17 de desembre, hi haurà el taller ‘Conte de Nadal’. Fins el 30 de gener, també es pot visitar l’exposició ‘La construcció d’un simulcare’ d’Adrià Gamero.

De cara al 2023, hi ha la porposta gestionada per la Central de Biblioteques de la Diputació de Girona que, a la Biblioteca de Lloret, oferirà dos tallers per adults i dos tallers per infants sobre les TiC. Per adults, el 17 de gener hi haurà un taller sobre cercar feina per Internet i, el 24 de gener, se’n farà un altre la nostra salut i les noves tecnologies. Pels infants es faran, també, dos tallers. Els dies 20 i 27 de gener i el 3 de febrer hi haurà ‘Crea el teu primer món en 3D’, un taller destinat a infants de 6 a 9 anys. Els dissabtes 11, 18 i 25 de febrer, es farà el de ‘Reconstrucció tecnològica d’una ciutat’, per infants de 9 a 12 anys.

A la Biblioteca de Lloret de Mar també hi ha el servei ‘Resol els teus dubtes’ on una persona, cada dimecres, ofereix ajuda en aspectes relacionats amb les tecnologies. Per aquest 2022 queden dues últimes sessions, el 14 i el 21 de desembre, però aquest servei es reprendrà passat festes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit

NOTHING FOUND!