Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Condemnen la directora d’un banc de Lloret per quedar-se 8.000 euros d’una clienta

L'acusada haurà de pagar la quantitat defraudada i no passarà per presó si no comet cap delicte en els pròxims quatre anys


L’Audiència de Girona ha condemnat la directora d’una entitat bancària ubicada a Lloret de Mar per quedar-se 8.675 euros d’una clienta. Com ha publicat el Diari de Girona, l’acusada hauria reconegut el delicte d’apropiació indeguda continuada davant de la secció quarta. Així, ha acceptat la pena d’un any, nou mesos i un dia de presó. Tot i això, l’acusada no haurà de complir aquesta condemna si paga la quantitat defraudada en un termini de quatre mesos i si no comet cap delicte durant els pròxims quatre anys.

Entre l’octubre del 2017 i el maig del 2018 la processada, llavors directora de les oficines d’un banc a Lloret, va efectuar 12 reintegres que procedien de tres dipòsits. Ho va fer sense el consentiment de la clienta afectada.

L’entitat bancària ja ha efectuat el reintegrament de la quantitat sostreta a la víctima. L’acusada, però, haurà de pagar aquesta quantitat en concepte de responsabilitat civil.

En un principi, la fiscalia demanava 3 anys de presó. Tot i això, aquesta petició s’ha reduït gràcies al pacte al qual han arribat l’acusació particular i la defensa. El cas ha quedat vist per sentència.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit