Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Condemnen a vuit mesos de presó Dobrowolski per llençar un objecte a Mainat però suspenen la pena de presó

El 15 de juliol està previst que comenci el judici contra Dobrowolski per intentar assassinar Mainat el juny del 2020


El jutjat penal 19 de Barcelona ha condemnat Angela Dobrowolski, exdona de Josep Maria Mainat, de Canet de Mar, a vuit mesos de presó per un delicte de violència domèstica. Ara bé, el jutjat ha decidit suspendre la pena a condició que no torni a delinquir en tres anys.

L’acusada va llençar-li un objecte a la seva parella entre el 14 i el 21 del 2019, a l’habitatge que compartien. Dobrowolski ha reconegut els fets i s’ha arribat a una conformitat. També s’ha acordat la prohibició de tinença d’armes durant dos anys i un dia, i s’ha imposat una ordre d’allunyament de 1.000 metres. A més, també s’ha establert la prohibició de comunicació amb Mainat per qualsevol via durant un any i vuit mesos.

Tant la fiscalia com la defensa de l’acusada s’han mostrat a favor de suspendre la pena de presó i el magistrat ha acordat fer-ho amb la condició que estigui tres anys sense delinquir, faci un curs de reeducació en matèria de violència domèstica, pagui una multa de 4 mesos a cinc euros diaris (150 euros) i es controli l’ordre d’allunyament imposada per un període de tres anys.

Està previst que el 15 de juliol comenci el judici contra Dobrowolski per intentar assassinar Mainat el juny del 2020.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit