Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Comencen les obres al nucli històric de Blanes per millorar la xarxa pluvial

Les obres tenen un termini d'execució de tres mesos i compten amb un import de més 162.500 €


L’empresa mixta Aigües de Blanes S.A. començarà demà les obres de renovació de la xarxa de sanejament de la Travessia Pau Casals, al nucli del municipi. Aquests treballs, segons l’ajuntament blanenc, tenen un termini d’execució de tres mesos i compten amb un import de 162.597,30 €.

Les obres es faran a la zona entre la travessia del Passeig Pau Casals, la plaça d’Espanya, el carrer Ample i el passeig Pau Casals. Des de l’Ajuntament de Blanes exposen que l’estat de la xarxa de pluvials d’aquesta zona és “deficitària” i, a més, hi ha fuites que provoquen filtracions cap al carrer o els edificis. Això, com assenyala el consistori, provoca problemes d’humitats o filtracions que es preveuen solucionar amb aquestes obres.

Els treballs consistiran en l’enderrocament complet dels dos caixons pluvials que hi ha. En l’espai que ocupen s’hi instal·larà un nou col·lector per la Travessia Pau Casals, passant per la plaça d’Espanya fins a connectar al carrer Ample. Això permetrà que es pugui desguassar l’aigua provinent de la conca vessant del barri de Sa Carbonera.

D’altra banda, a la Travessia Pau Casals en la confluència amb la Plaça d’Espanya es construirà un altre pou de registre que permetrà conduir les aigües pluvials al Carrer Ample. A més, en aquest tram de col·lector entre el carrer Ample i la Travessia Pau Casals es construiran dos pous de registre més: un per connectar les aigües pluvials de la Plaça Espanya i l’altre per permetre un canvi de direcció.

Restriccions de circulació

Demà, dimarts 16 de gener, començaran les obres. Així, com informa el consistori, hi haurà restriccions de circulació. De fet, durant les dues primeres setmanes es tallarà el trànsit del carrer Ample perquè els primers treballs es faran la confluència d’aquesta via amb el Passeig de Dintre.

Des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda, al tram comprès entre la plaça dels Dies Feiners i la plaça Solidaritat hi haurà dues treballadores que s’encarregaran de facilitar l’accés dels vehicles pesants per a càrrega i descàrrega a la plaça dels Dies Feiners, així com els d’emergència. Dins aquest horari es permetrà que els vehicles circulin en sentit contrari, exposen des de l’ajuntament.

També es tallarà l’accés de vehicles pel Carrer Esperança a l’altura del carrer Camadasa. D’altra banda, mentre durin els treballs quedarà anul·lada la Parada d’Autobús de la plaça d’Espanya, de manera que les línies L1, L2 i L3-5 quedaran modificades pel que fa als seus trajectes habituals.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit