test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Comença el ‘Temps de Maduixes’ del Maresme

Se celebrarà del 27 d'abril al 2 de juny a 18 municipis de la comarca


La comarca del Maresme enceta ‘Temps de Maduixes’ aquest dissabte. Aquestes jornades se celebren del 27 d’abril al 2 de juny a 18 municipis de la comarca. Aquí, els restauradors, prepararan plats especials amb la maduixa com a protagonista. En total, en aquesta edició hi participaran 19 productors de maduixes i 14 restauradors.

Gràcies al clima i l’orografia més muntanyosa del Maresme, les maduixes s’han convertit en un producte característic de la comarca. La major part de les maduixes que es conreen al Maresme es comercialitzen al mercat interior.

Els municipis que participaran en aquesta edició de ‘Temps de Maduixes’, amb restauradors o productors, són Arenys de Mar, Calella, Pineda de Mar i Mataró. També Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Premià de Dalt, Cabrils, Argentona i Arenys de Munt. A més de Cabrera de Mar, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Palafolls, i Sant Andreu de Llavaneres.

La maduixa també protagonitza esdeveniments locals als municipis de la comarca. És el cas de les fires de Sant Cebrià de Vallalta, el 28 d’abril, de Sant Pol de Mar, el 4 de maig, i de Sant Iscle de Vallalta, el 5 de maig.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit