Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Comastech signa acords per formar joves de col·lectius vulnerables


El Centre Politècnic Comas, o Comastech, ha signat nous acords per formar a joves de col·lectius vulnerables. Els últims convenis aprovats han sigut amb Yammaha, Rotary Club Blanes i Fundació Gene Haas.

El centre politècnic de formació professional de Blanes imparteix formacions oficials en l’àmbit de la mecànica i la mecatrònica. Són molts els estudiants que hi accedeixen gràcies a beques d’estudis que la Fundació Comas ofereix. Sovint, aquests joves procedeixen de col·lectius vulnerables o amb pocs recursos econòmics. Així, Comastech Blanes ha signat nous acords amb Yamaha, Rotary Club de Blanes i Fundació la Caixa per continuar garantint la formació d’aquests joves.

La suma d’aquests acords arriba als més de 40.000 euros en diferents beques, segons fonts de la Fundació Comas. Amb aquest import es preveu garantir l’ensenyament al centre blanenc a més d’una quinzena de joves. Amb tot, des de la Fundació Comas esperen que més empreses del sector industrial se sumin a aquests acords pròximament.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit