Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

CCOO dona suport al projecte d’ACIN Recycling Metals per la tèxtil Nylstar de Blanes

El sindicat exposa que la de l'empresa de reciclatge és "l'única oferta presentada que garanteix un projecte industrial que permet mantenir la indústria en un territori molt dependent del sector turístic"


El sindicat Comissions Obreres (CCOO) ha donat suport al projecte empresarial de l’empresa ACIN Recycling Metals per la tèxtil Nylstar de Blanes. En un comunicat emès aquest dimarts, CCOO assenyala que la de l’empresa de reciclatge amb seu a Riudarenes és “l’única oferta presentada que garanteix un projecte industrial que permet mantenir la indústria en un territori molt dependent del sector turístic”.

Al comunicat, CCOO exposa que ACIN Recycling Metals és “l’única empresa” que manté el projecte industrial i la subrogació d’una part de la plantilla. A més, el sindicat també subratlla que l’empresa de reciclatge industrial assegura una inversió i increment major de la plantilla un cop finalitzat el projecte empresarial.

Amb tot, CCOO apunta que el sector del reciclatge i la sostenibilitat “té projecció de creixement en el futur”. Així, insta a les administracions públiques i judicials que posin totes les mesures per garantir la viabilitat del projecte.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit