Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La connexió a internet de Movistar i Orange a la Selva i el Maresme registra diverses incidències aquest divendres

Diversos portals digitals recullen incidències a poblacions com Blanes, Lloret de Mar, Sils, Pineda de Mar, Mataró i Arenys de Mar. 


La connectivitat a internet de les operadores Movistar, Orange i Jazztel està registrant incidències des de primera hora del matí d’aquest divendres. Diversos usuaris han reportat incidències en el servei a les xarxes socials. Alguns portals web d’Ajuntaments del territori, com és el cas de Blanes, també han deixat de funcionar.

A la comarca del Ripollès tampoc tenen servei de telefonia mòbil i de fibra òptica. Fonts de Telefònica han indicat que l’origen de la incidència és un robatori de cable. La companyia ha confirmat que la incidència del Ripollès -que ha tingut un abast més generalitzat que a la Selva i el Maresme i ha afectat a més operadores- és la responsable de la pèrdua de connectivitat a municipis com Blanes.

Portals digitals com downdetector.es o estafallando.es, recullen incidències reportades pels usuaris a poblacions com Blanes, Lloret de Mar, Sils, Pineda de Mar, Mataró i Arenys de Mar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit