test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Cataloguen més de 30 espècies d’amfibis i rèptils a la Baixa Tordera

Un projecte de Naturalistes del Montnegre i la Tordera iniciat el gener de 2022 ha permès catalogar una trentena d'espècies d'amfibis i rèptils a la Baixa Tordera.


Un estudi ha catalogat una trentena d’espècies d’amfibis i rèptils a la Baixa Tordera en dos anys. Aquest projecte, amb el suport de la convocatòria de Medi Ambient de CaixaBank i Fundació Iluro, està permetent incrementar el coneixement sobre la fauna de la baixa Tordera segons expliquen en un comunicat Naturalistes del Montnegre i la Tordera.

El projecte es va iniciar el gener del 2022 i, fins avui s’han pogut recollir més de 1.500 observacions de més de 30 espècies d’amfibis i rèptils a la zona de la Baixa Tordera.

La baixa Tordera és una regió de gran importància per amfibis i rèptils a causa de les seves
singularitats, considerant-se un punt calent a escala ibèrica, segons assenyalen en el comunicat Naturalistes del Montnegre i la Tordera. Durant l’any en curs, aquesta entitat ha combinat divulgació amb treball de camp per entendre la situació de les espècies presents. A més, també per explicar el valor biològic de la Baixa Tordera.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit