Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Canet acull la Vinafelindi, la festa solidària de l’Associació GEA XXI


L’Associació GEA XXI de Canet de Mar celebra aquest dissabte Vinafelindi, una festa solidària que aquest any arriba a la 21a edició.

Vinafelindi se celebrarà a l’envelat de la Vil·la Flora. Aquest esdeveniment consistirà en un sopar espectacle, amb un menú tradicional indi i ball de Bollywood a càrrec d’Hayat Troupe. El preu d’aquest àpat és de 23 euros 17 € en el cas del menú infantil. A més, també es farà una tómbola solidària on establiments i empreses de Canet de Mar i d’altres poblacions hi han col·laborat. Entre els premis hi ha una revisió PRE-ITV, nits d’hotel, sopars, lots varis o entrades a cinemes, entre d’altres.

L’Associació GEA XXI apunta que tots els diners recaptats es destinaran a projectes de cooperació, d’emergències humanitàries i d’ajuda a persones locals en situacions vulnerables.

GEA XXI és una associació d’ajut humanitari ubicada a Canet de Mar, on centra les seves activitats solidàries. Es va crear l’any 2001, amb l’objectiu que durant el nou segle es pogués fer realitat el somni d’aplacar els patiments de l’extrema pobresa. Durant molts anys, els beneficis obtinguts amb la seva gestió es van destinar a la Fundació Vicenç Ferrer per crear fons d’estabilitat social per aldees de Dàlits, la classe social més marginada i pobre de la província d’Anantapur al sud de l’Índia. Actualment, continua col·laborant a l’Índia en els projectes educatius propis, en projectes d’emergències humanitàries que lluiten per evitar la desnutrició i en projectes més propers per donar suport a famílies vulnerables.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit