Free Porn
xbporn

deneme bonusu veren siteler

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Can Companyó, de Vidreres, és el guanyador del Premi del Pa de la Tramuntana 2024


Els forners Enric Colls i Joaquim Barnés, de Can Companyó, de Vidreres, han estat guardonats en la 6a edició del Premi del Pa de la Tarmuntana. Es tracta d’un premi que reconeix la qualitat i l’artesania d’aquest tipus de pa.

El Pa de la Tramuntana és un projecte nascut el 2011 amb l’objectiu de promoure l’elaboració de pa a partir de blats antics cultivats dins del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. A més, també busca preservar varietats tradicionals de blat i fomentar la sostenibilitat en el sector. El guardó l’impulsen el Gremi de Flequers, Els Aiguamolls de l’Empordà i la Cooperativa Agrícola de Castelló d’Empúries.

Can Companyó també té un forn al municipi de Sils.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit