Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella viurà ‘Moments de flors’ aquest cap de setmana

Hi haurà 20 espais decorats amb flors ornamentals


Calella celebra aquest cap de setmana ‘Moments de flors’. Aquest esdeveniment convertirà la ciutat en un gran jardí amb més de 20 espais decorats amb flors ornamentals durant el 25 i 26 de maig.

‘Moments de flors’ arrencarà dissabte a les 17 h a l’Escola Pia. Aquí s’hi podran visitar diferents espais fins diumenge al vespre. L’entrada serà gratuïta. Altres espais decorats seran les façanes de Can Borràs i Can Basart, l’entrada del Museu del Turisme, el Museu Municipal o els balcons de la Biblioteca. Aquestes decoracions les han fet la Floristeria jardí, els alumnes del Programa de Formació i Inserció i Pla de Transició de Treball d’Auxiliar de vendes, l’Associació calellenca de Bonsais Montnegre i l’Associació Calella Artesana, respectivament.

Més espais engalanats seran la font de la plaça de l’Ajuntament, a càrrec de l’Escola d’Art Pigment de Calella, i el balcó de la Sala Mozart, per la Floristeria Golxinia. També estarà decorada l’entrada del Parc Dalmau.

D’altra banda, el dissabte al migdia es farà un taller de flors per a la mainada al mercat municipal.

‘Moments de flors’ s’emmarca dins del projecte Viles Florides. Aquesta iniciativa reconeix la tasca dels municipis per a la millora de l’espai urbà.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit