Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella presenta el cicle cultural Escena Calella

El dissabte 18 de novembre s'encenta l'Escena Calella amb l'obra de teatre Cost de vida, protagonitzada per Julio Manrique, Anna Sahun, Pau Roca i Katrin Vancova


L’Ajuntament de Calella ha presentat el nou cicle cultural Escena Calella. Així, s’ha desvetllat la programació de la primera part de la temporada 2023-2024, que comptarà amb produccions locals i d’arreu del país.

Escena Calella, com expliquen des del consistori calellenc, planteja una aposta per una nova política de preus. D’aquesta manera, actuacions de caràcter familiar tindran preus assequibles. D’altra banda, amb aquest nou cicle, l’Ajuntament ha programat propostes de diverses disciplines artístiques. Així ho explica Josep Grima, regidor de Cultura.

“Aquesta proposta d’Escena Calella que emmarca tota una programació que no només és de teatre, també hi ha dansa i música. A més s’embolcalla amb les entitats del municipi, perquè els hi hem de donar l’espai que es mereixen: la Fàbrica Llobet, el Teatre Orfeó i la nostra mítica Sala Mozart”

Pel que fa a la programació, el dissabte 18 de novembre s’encenta l’Escena Calella amb l’obra de teatre Cost de vida, protagonitzada per Julio Manrique, Anna Sahun, Pau Roca i Katrin Vancova. Pel mes de novembre també hi ha programat El gran concert de bandes sonores a càrrec de l’associaicó Cor i Orquestra Simfònica Harmonia. També estan programats els espectacles musicals solidaris de Sister Act, de l’entitat local Atsoc; i la benvinguda a les festes de nadalenques amb El concertàs de Nadal de l’Agrupació Sardanista de Calella.

Altres propostes programades que destaquen de la primera part de la programació són L’Estel de Natzeret de la Joventut Artística de Calella, que es representarà durant l’última setmana de desembre i la primera de setembre; i, L’Auca del Senyor Esteve de La Puntual, el programa televisiu de 3Cat.

Tota la programació d’Escena Calella es pot consultar en aquest enllaç. La segona part d’aquest nou cicle cultural començarà al mes de febrer.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit