Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella celebra la FIRATAST aquest cap de setmana


Calella celebra la FIRATAST, la primera fira gastronòmica de la ciutat, aquest cap de setmana. Del 17 al 19 de maig, l’espai de la plaça del brollador del parc Dalmau s’omplirà de parades de producte local i de quilòmetre 0.

FIRATAST estarà formada majoritàriament per expositors calellencs, com apunten des del consistori. Durant tot el cap de setmana també hi haurà activitats com tallers o presentacions de productes. A més, aquesta fira també portarà l’accent de la sostenibilitat. Així ho va explicar el segon tinent d’alcalde, Josep Grima.

“Gaudirem de vint estants gastronòmics, amb zona de venda de tiquets, amb la sostenibilitat com a bandera, amb productes biodegradables i tot el servei d’utillatge biodegradable. Així com d’una zona de reciclatge, tallers, activitats, escenaris i concerts, i també demostracions de producte.”

Des de l’Ajuntament de Calella també assenyalen que un dels objectius transversals és la revitalització i promoció del pulmó verd de la ciutat com és el Parc Dalmau.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit