test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Caldes celebra una nova edició de la Festa de la Malavella aquest cap de setmana

Aquest any, la Malavella serà Roser Capdavila, il·lustradora


El municipi de Caldes de Malavella celebrarà una nova edició de la Festa de la Malavella. L’esdeveniment, nascut el 2010, recupera la llegenda de la Malavella per transportar el municipi a un món imaginari i ocult durant un cap de setmana.

Enguany, la Festa de la Malavella arrencarà el divendres 26 d’abril amb el pregó. Serà a la plaça amical Mauthausen. Aquí es presentarà la Malavella de l’any, que aquest  2024 és la il·lustradora Roser Capdevila. Tot seguit, hi haurà l’entrega dels guardons a les Malavelles Caldenques d’honor.

Després del pregó hi haurà l’arribada del seguici de la Malavella, acompanyat de ‘La Dansa d’en Vidalot’ i de la ‘Canço de la Malavella’. La celebració continuarà a la nit amb Bufant Fort Street Band.

Dissabte, el Parc de la Sardana acollirà el Mercat Nocturn, amb jocs gegants, tallers i música. Hi actuarà la banda El Caliu i Derumber’s. A més, aquest dia també hi haurà una cercavila de gegants, la Dansa de la Malavella, el ball de l’Hereu Riera, la Rua de la Malavella i en Suc de Bruc i la Nit de Bruixes, al Parc de les Moleres.

Pel que fa diumenge, el dia començarà amb la pujada a Sant Maurici i al Castell de la Malavella. Aquí, es farà una visita guiada. A la tarda, a la plaça amical Mauthausen hi haurà un xou de màgia infantil i un berenar.

La Festa de la Malavella acabarà amb la fugida del seguici de la Malavella.

A banda d’aquestes activitats, durant el cap de setmana també hi haurà una mostra de dibuix de la Festa de la Malavella i el 12è concurs d’aparadors.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit