test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Caldes celebra una nova edició de Glopets d’estiu


Caldes de Malavella tornarà a celebrar una altra edició dels Glopets d’estiu. Deixant enrere les restriccions pandèmiques que van limitar les edicions passades, l’edició d’aquest any comptarà amb una programació que abasta concerts, tallers, cinema i espectacles infantils. Enguany, Glopets d’estiu se celebrarà des del 8 de juliol fins al 16 de setembre amb gran part dels esdeveniments a la Biblioteca Municipal.

Glopets d’estiu començarà aquest divendres 8 de juliol amb el concert Espero meravelles de Mirna Vilasís. Altres artistes que també seran part dels Glopets d’estiu d’enguany seran Copdemar, Martin Templum Domini, Indira Ferrer, Maria Hein o Les Cruet, entre d’altres.

Pels infants s’han preparat diversos tallers com el d’escriptura per infants – que es farà tots els dilluns de juliol -, o el taller d’experiments. El dia 21 de juliol hi ha programat un espectacle infantil a càrrec de la companyia El Príncep Totilau i un taller de percussió africana en mans d’UniSo al jardí de la biblioteca de Caldes de Malavella.

Durant els Glopets d’estiu d’enguany també hi haurà sessions de cinema a la fresca els dies 14 de juliol, 18 d’agost i 1 de setembre. Els títols de les projeccions s’aniran desvetllant a mesura que s’apropin les dates.

Foto: Ajuntament de Caldes de Malavella

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit