test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

‘Blanes vist per un estiuejant’: una exposició fotogràfica per conèixer la quotidianitat de l’estiu blanenc


L’Arxiu Municipal de Blanes ha organitzat una mostra fotogràfica amb el títol ‘Blanes vist per un estiuejant’. Aquesta exposició és un recull de fotografies de l’estiuejant Marc Rius. S’allotjarà durant tot el mes de juliol a la Sala Municipal Maria Luisa García Tornel.

Marc Rius Reverter va retratar la vida quotidiana de la població blanenca durant l’estiu des del 2004 fins al 2019. Nascut a Sant Feliu de Llobregat, Rius es va criar en un ambient familiar marcat per l’estimació de la cultura i ben aviat va interessar-se pel món de la fotografia.

L’exposició ‘Blanes vist per un estiuejant’ és una ínfima porció de les gairebé 45.000 fotografies que Rius va fer durant aquests quinze anys. ‘Blanes vist per un estiuejant’ compte amb un centenar de fotografies que recullen instants de gaudi i esbarjo que caracteritzen l’estiueig. També hi ha imatges quotidianes com ara de l’arribada d’embarcacions de pesca.

L’horari per visitar l’exposició ‘Blanes vist per un estiuejant’ és durant tot el mes de juliol de dilluns a divendres d’11h a 13h i de 18h a 21h.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit