Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes reforça el servei de transport urbà per incidències


L’Ajuntament de Blanes ha reforçat el servei de transport urbà després de registrar reiterades incidències que han obligat a irrompre la circulació repercutint en els usuaris i usuàries. Així, el consistori ha incorporat dos autobusos a les línies L3 i L5 i, de cara aquesta setmana, s’incorporarà un tercer autobus a la L2.

Per resoldre la situació de reiterades incidències al servei de transport de Blanes, l’ajuntament ha topat en què les possibilitats de solució són “reduïdes”. Segons fonts dels consistori, el motiu és que no es pot introduir cap canvi substancial ja que la concessió del servei de transport s’ha hagut d’anar prorrogant. Tot plegat, com apunten des de l’ajuntament, és el que ha desencadenat a una “situació de difícil solució”.

Així doncs, la solució temporal mentre no es liciti un nou contracte del servei ha sigut incorporar nous vehicles al servei de transport urbà a les línes L3, L5 i L2. Ara bé, des de l’Ajuntament de Blanes apunten que els nous autobusos són llogats, perquè la situació actual no permet la seva adquisició. Tot i això, al tractar-se de vehicles nous, s’espera que contribueixen a millorar el funcionament de la flota.

Paral·lelament al reforç del servei de transport urbà, hi ha serveis tècnics treballant per millorar el servei. L’objectiu que s’ha marcat l’Ajuntament de Blanes és poder aplicar una solució definitiva pel funcionament del servei de transport urbà a finals d’aquest any.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit