Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes recull 400 quilos de deixalles del fons marí de Sa Palomera després dels Focs


Blanes ha organitzat aquest dissabte la ja tradicional neteja del fons marí a l’entorn de Sa Palomera després de la celebració del concurs internacional de Focs d’Artifici. Un grup de voluntaris de terra i un altre de submarinistes han recollit fins a 400 quilos de deixalles dels artefactes pirotècnics però també d’altres com plàstics diversos, vidres, tovalloletes, paper o llaunes. En total hi han participat una cinquantena de persones: 18 submarinistes i 32 persones voluntàries a la platja.

I és que, com és habitual en aquest tipus d’accions, aquest dissabte també s’han extret del fons marí de Sa Palomera de Blanes objectes com a mínim inesperats, tals com uns mitjons o les restes d’un focus d’il·luminació. Anys enrere s’havien arribat a trobar urnes, carros de compra, trossos de bicicleta, pròtesis humanes, una maleta fotogràfica i ampolles de wisky per obrir.

La jornada de neteja del fons marí de Sa Palomera ha estat organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Centre de Busseig Blanes Sub, el Centre Cristià FEAM, la Casa de Andalucía de Blanes i l’empresa de recollida de residus comarcal Nora.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit