Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes presenta l’11a edició de l’Ensorra’t, la proposta juvenil de la Festa Major

Des de la regidoria de Joventut també han presentat un seguit de novetats


Blanes celebrarà l’11a edició de l’Ensorra’t, que se celebrarà dins de la Festa Major de Santa Anna. Concretament, aquest any, l’Ensorra’t se celebrarà del dimecres 24 de juliol fins al dissabte 27 de juliol.

L’Ensorra’t és una proposta impulsada des del Consell de Joventut Local de Blanes amb l’objectiu d’oferir un espai als joves del municipi durant la Festa Major. Així ho ha exposat durant la presentació, la regidora de Joventut Estefanía Romero.

Un cartell amb propostes locals

L’escenari de l’11è Ensorra’t  s’ubicarà al Passeig de Mar, davant de la platja, però el públic podrà estar per la sorra. Els concerts començaran un cop hagin acabat els espectacles del Concert Internacional de Focs d’Artifici, és a dir, cap a les 00.15 h. La música s’allargarà fins a les 4.30 h de la marinada.

Pel que fa al cartell d’aquesta edició l’ha dissenyat Carla Castelló i, pel que fa a la programació, hi haurà propostes locals. Els encarregats d’encetar l’11è Ensorra’t seran Freekiss, de Tordera. Serà el dimecres, quan també actuaran Estopaos, el blanenc SJ Spat i, també, DJ VazzBass.

De cara al dijous, actuaran Les Buch, La Nit del Canet, DJ Nàtura i el DJ J Larson. L’endemà, divendres 26, passaran per l’escenari de l’Ensorra’t els blanencs En Brut Band, els valencians Prozak Soup i, també, el tribut a SKA-P El Gato López. També actuarà PD Pacutilla. Finalment, dissabte, actuaran Leyendas de Oz, tribut a Mago de Oz; Banannabeach, el blanenc DJ Jaume Milla i DJ Silva.

Hi haurà una Comissió de Supervisió i Control

A la presentació Juan Serrano, representant del Consell Local de Joventut, impulsor del festival, ha remarcat que aquest cartell segueix la línia dels darrers anys amb propostes “perquè tothom s’hi senti representat”. Ara bé, Serrano també ha fet una crida a la ciutadania blanenca per incorporar-se al Consell per continuar impulsant propostes com l’Ensorra’t. “No hi ha relleu generacional”, ha afirmat.

D’altra banda, com novetat, enguany també es crearà la Comissió de Supervisió i Control. Aglutinarà tots els agents implicats, que es reuniran abans de cada nit per planificar els efectius. Així ho ha explicat la regidora de Joventut Estefanía Romero.

“I com a novetat d’aquest any, el que realitzarem és una comissió de supervisió i control, que és una reunió que farem amb tots els agents implicats abans d’iniciar cada nit per poder planificar una mica com anirà aquella nit. Aquesta comissió estarà formada tant per la regidora de Joventut, que en aquest cas soc jo; pels referents de l’equip de Joventut; referents del Consell Local, de la productora, els tècnics de so, i també ens coordinarem amb Protecció Civil i Policia Local.”

Novetats en l’àmbit de Joventut

La presentació de l’Ensorra’t també ha servit per presentar un seguit de novetats en l’àmbit de Joventut a Blanes. D’una banda, la Informadora Juvenil, des d’ara, estarà especialitzada en la transició “escola-treball”.

“La figura de la informadora juvenil, que es troba al Punt d’Informació Juvenil, que és la persona que rep els joves i els acompanya en les seves inquietuds, els deriva als departaments de Salut, Habitatge, etc., estarà especialitzada per primera vegada en transició a escola-treball, que això vol dir que està especialitzada en orientació acadèmica i laboral, que és una de les polítiques bàsiques que destaca el Pla Nacional de Joventut.”

D’altra banda, en línia amb la recuperació del local Nau4, Romero ha anunciat que estan treballant amb un programa trimestral amb més activitats per “poder oferir un oci alternatiu obert”.

“Aquest febrer vam aconseguir recuperar la sala de concert de l’Espai Juvenil Nau4, després de 4 anys d’estar tancada. Enllaçat amb això, el que estem treballant és un programa trimestral que inclogui, a més dels tallers habituals que acostumem a fer i la Nau Bola, que és un dia a la setmana que ens traslladem als barris per tal de descentralitzar una mica el servei. Estem treballant en activitats extraordinàries per tal de poder fer servir la sala de concerts i per poder treballar tant amb els joves com amb les entitats, per poder oferir un oci alternatiu obert amb diferents expressions musicals però també orientat a l’expressió de diferents expressions culturals i artístiques.”

La regidora ha avançat que continuaran les Tardes Artístiques i el Taller de Teatre i de Manga. Com a novetat, ha explicat que estan treballant a crear un curtmetratge al barri d’Els Pins per conscienciar i sensibilitzar sobre l’espai d’oci i el vincle entre barri i joves. El primer trimestre començarà el setembre.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit