Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes posa en marxa la Deixalleria Mòbil

Tindrà un recorregut mensual fix a tots els barris del municipi


L’Ajuntament de Blanes ha posat en funcionament la Deixalleria Mòbil. Es tracta d’una actuació més del consistori amb l’objectiu de donar una resposta en l’àmbit de mantenir nets els barris i, també, en la promoció del reciclatge.

La Deixalleria Mòbil tindrà un recorregut mensual fix a tots els barris. Així, s’ha assignat un dia del mes perquè sempre estigui en un punt del veïnat. Tot i això, l’ajuntament assenyala que hi ha veïnats que no tenen una localització adequada per encabir aquest servei. Per això, des de l’Ajuntament de Blanes s’ha dissenyat un quadre amb els dies i llocs fixos on se situa un cop al mes, amb l’única peculiaritat que la 5a setmana de cada mes no s’efectua el servei a l’haver completat ja el recorregut en quatre setmanes. El quadre es pot consultar al web de l’ajuntament.

L’horari de la Deixalleria Mòbil serà de 10 del matí fins a les cinc de la tarda. Així, el consistori preveu evitar que els veïns i veïnes s’hagin de desplaçar fins a la deixalleria municipal, situada a la carretera de Malgrat, al polígon industrial.

L’Ajuntament de Blanes recorda que en aquest equipament s’hi pot reciclar qualsevol mena de deixalles que no es pot abocar en les recollides convencionals. A més, assenyala que totes les estades de la Deixalleria Mòbil aniran acompanyades d’un operari, per ajudar la ciutadania a abocar els embalums.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit