Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes organitza visites guiades gratuïtes per conèixer el port i l’activitat pesquera


L’Ajuntament de Blanes ha organitzat, a través del Grup Acció Local Pesquer (GALP) un seguit de visites guiades al port pesquer per conèixer l’activitat pesquera de la població.

Les visites al port de Blanes es començaran a programar a partir del 28 de juny i s’allargaran fins al mes de setembre. Es faran en català i castellà cada dimarts i dimecres a partir de les 4 de la tarda. Seran visites d’una hora, gratuïtes i adreçades tant a residents com a turistes.

Es farà un recorregut per la zona portuària per conèixer l’activitat que s’hi fa cada dia. Aquestes visites permetran endinsar-se en la feina pesquera observant les embarcacions carregades de fruits de la mar i la Subhasta del Peix. Així es podrà conèixer de prop un dels oficis que defineix la vila de Blanes, que compta amb un port pesquer en plena activitat.

Els Grups d’Acció Local Pesquer són associacions que treballen per fomentar la creació de llocs de treball del sector pesquer, donar valor afegit als productes de la pesca i l’aqüicultura, diversificar l’activitat pesquera, fomentar l’economia blava, protegir el medi ambient, recuperar i protegir el patrimoni cultural i impulsar nous models de participació i governança.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit