L’Espai Agrari de la Baixa Tordera ha organitzat un seguit de showcookings per promocionar els productes de proximitat i temporada. Es faran entre aquest novembre i el mes de desembre als municipis de Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Tordera i Palafolls.
Els showcookings de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera inclouran una demostració de cuina i també un tast. El primer es farà aquest dissabte 16 de novembre a les Peixateries Velles de Malgrat de les 11.30 h fins a les 13.30 h. Anirà a càrrec del taller de cuina calellenc L’Artesà de la Cuina que farà una crema de carabassa i un arròs de verdures.
Després del de Malgrat, els següents showcookings es faran a Blanes (23 de novembre), Palafolls (30 de novembre), Tordera (14 de novembre) i Santa Susanna (15 de novembre). Ara bé, la idea de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera és repetir aquestes demostracions de cuina a cada estació de l’any. Així, esperen promocionar els productes de temporada d’horta.
L’Espai Agrari de la Baixa Tordera és un projecte mancomunat i promogut conjuntament amb la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments de Malgrat de Mar, Blanes, Palafolls, Tordera i Santa Susanna. L’objectiu és protegir el sòl agrari d’aquest territori i garantir l’alimentació de proximitat d’una de les hortes més productives del país. La Baixa Tordera és una de les zones més fèrtils de Catalunya: la plana baixa i desembocadura de la Tordera, entre el Parc del Montnegre i el Corredor i les platges de la Selva i l’Alt Maresme.
ON ME HE DE APUNTAR PER ASISTIR ?