Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes i Tossa estarien disposats a cofinançar la dessalinitzadora de Lloret de Mar


Blanes i Tossa estarien disposats a cofinançar la dessalinitzadora mòbil dels hotelers de Lloret de Mar i així beneficiar-se de la producció d’aigua els propers mesos. Així ho ha apuntat l’alcalde de Tossa de Mar, Martí Pujals, que puntualitza que es tracta d’un projecte en una fase molt inicial i del que encara no es coneixen els detalls. Per altra part, fonts de l’Ajuntament de Blanes han confirmat a Ràdio Marina l’interès del consistori per sumar-se al projecte.

Martí Pujals és l’alcalde de Tossa de Mar:

“Encara no hi ha res concretat però el que sembla que no és llògic ni eficient és que a Tossa es faci una dessaladora, a Lloret una altra i a Blanes una altra. Si estem parlant de la necessitat de reompliment de piscines els metres cúbics serien molt pocs. Estem parlant d’ajudar amb Blanes i Tossa al confinançament de la instal·lació per poder proveïr-nos d’aigua per les nostres piscines”.

Aquest dilluns s’ha conegut que la dessalinitzadora mòbil que s’instal·larà a Lloret no podrà abocar l’aigua sobrant a la xarxa pública per la complexitat de la xarxa de canonades del municipi. Els hotelers han anunciat que aprofitaran l’aigua per omplir les seves piscines i la que sobri estarà disponible pels veïns que vulguin comprar-ne per a les seves.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit