Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes estrena BUF!, el primer Festival d’Art i Música Urbana


Blanes ha presentat aquest dimecres el primer Festival d’Art i Música Urbana i Electrònica de la Costa Brava. El Blanes Urban Fest (BUF!) se celebrarà del 12 al 14 d’octubre, coincidint amb la festa del dia del Pilar.

L’objectiu del BUF!, segons l’ajuntament blanenc, és ser un revulsiu cultural, social i econòmic de la capital de la Selva Marítima. Així, aquest festival vol ser un espai pels artistes i grups reconeguts de l’escena urbana. Així, el BUF! serà un festival multidisciplinar i combinarà música, dansa, cinema, skate i rap, amb d’altres manifestacions artístiques i culturals. Així ho explica el regidor de Cultura, Jordi Calvet.

“Hem fet un festival que agafa vàries disciplines perquè aquest món de l’art urbà és molt extens. Hem intentat que hi hagi representació de totes les línies. Evidentment, però, la música és el pal de paller, com no podia ser d’una altra manera i hem intentat barrejar gent més contrastada amb gent més emergent.”

Durant les tres nits de concerts, el BUF! tindrà entrada gratuïta. Per l’escenari del festival, situat al Passeig de Mar davant de la Roca de Sa Palomera, hi passaran Figa Flawas, Aldo Comas & Lia Jensen, Kanela, DPraims, Dugarry i DJ Trapella.

Durant la primera edició del BUF! també s’executaran tres murals de grans dimensions. Un d’ells és el de Saturno situat a la façana del Teatre de Blanes. Els altres dos els faran sav45 i Bublegum.

Desestacionalitzar la temporada turística

L’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, també ha apuntat que el BUF! és una aposta per desestacionalitzar per “atreure visitants” a la ciutat més enllà de l’època d’estiu.

“Quan com a equip de govern ens plantegem fer algun tipus de festival musical com se’n fan milers a la Costa Brava, ens trobem que tots són els mateixos festivals amb els mateixos grups. Volem reivindicar que som un poble jove i veiem que el que està més orfe a la Costa Brava és un festival d’aquestes característiques. I quan? Doncs, fora de quan es fan la resta de festivals, però també tenint  en compte que el novembre comença la temporada de concerts. A més, aquest any aprofitem que hi ha un pont de tres dies. Ja no volem atreure turistes, sinó visitants que si poden pernoctar una nit, doncs, perfecte.”

Foto: Xavier Pi/ACN

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit