test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes congela les ordenances fiscals per al 2023


El ple ordinari de l’Ajuntament de Blanes celebrat a finals de setembre ha aprovat les ordenances fiscals per al 2023, que no experimentaran cap increment. Per tant, els imports dels impostos i taxes municipals de Blanes seran els mateixos que aquest 2022.

El tinent d’alcalde d’Hisenda, Carlos Garzon, ha explicat que les ordenances mantenen l’estabilitat i no augmenten la pressió fiscal sobre la ciutadania, sobretot “per l’actual context de crisi mundial, la postpandèmia i la guerra amb Ucraïna”. D’altra banda, també ha destacat que la taxa per censar els animals de companyia passarà a ser 0 l’any vinent, amb l’objectiu de combatre la pèrdua i els abandonaments.

L’aprovació inicial de les ordenances fiscals pel 2023 ha rebut el vot favorable dels regidors d’ERC, PSC i JxB. Per la seva banda, els exsocis de govern d’Àngel Canosa (BECP) i també C’s i els tres regidors no adscrits del plenari han votat en contra.

El ple també ha donat llum verda a una modificació de pressupost de 215.000 euros i ha donat compte de la renúncia de Mario Ros a continuar formant part del grup municipal del PSC. L’exalcalde ha passat a ser formalment el tercer regidor no adscrit del plenari blanenc. Per altra part, la sessió plenària també ha viscut durant els primers quinze minuts una protesta silenciosa d’un nombrós grup de treballadors i treballadores municipals que reivindiquen diverses qüestions.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit