Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes comença a enderrocar l’antic restaurant de la façana marítima


Blanes ha començat els treballs d’enderroc de l’antic restaurant que hi havia al Passeig de S’Abanell. La previsió que fan des de l’Ajuntament és que l’edifici estigui enderrocat en pocs dies perquè és un establiment en planta baixa, sense soterrani ni cap annex. Aquest antic edifici va acollir durant anys el Restaurant Els Pins. Però, després del seu tancament i els afectes de diversos temporals, van deixar-l’ho en molt mal estat. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Blanes va decidir enderrocar-lo.

L’objectiu de l’enderrocament és millorar l’entorn d’aquest espai situat a primera línia de mar. Un cop l’antic edifici s’hagi enderrocat, els treballs inclouran el repicat del paviment de planta baixa de gres i formigó, el repicat dels fonaments existents i la consolidació de l’espai perquè el sol no revesteixi perill. S’hi aportarà sauló i compactat, es repararà la pavimentació de l’entorn de l’enderroc per anivellar-ho respecte la resta de superfície, i es farà la retirada del tancament. Des del consitori preveuen que els treballs acabin abans de les vacances de Setmana Santa.

La idea de l’Ajuntament de Blanes per ocupar l’espai que deixarà lliure l’edificació enderrocada és oferir la possibilitat que s’hi instal·li aquest any una ocupació de temporada d’usos aquàtics –paddle surf i caiacs- durant l’estiu.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit