Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes clou la 15a edició del Projecte Rossinyol

Aquest any hi han participat 26 alumnes de centres del municipi i la Universitat de Girona


Blanes ha tancat una nova edició del Projecte Rossinyol. Aquest curs, el 2023-2024, ha celebrat l’edició número 15 d’aquest projecte impulsat des dels centres educatius del municipi i la Universitat de Girona (UdG). Enguany hi han participat un total de 26 alumnes.

El Projecte Rossinyol consisteix en un programa de mentors i mentorats. L’objectiu és afavorir la integració cultural, social i lingüística dels alumnes nouvinguts. A més també planteja que la Universitat de Girona i el conjunt d’institucions que hi participen contribueixin a la sensibilització entorn de la igualtat i la inclusió social dels nens i nenes.

D’una banda, els mentorats han sigut alumnes dels quatre centres d’ensenyament primari de Blanes. Per aquesta quinzena edició del programa, tres alumnes són de l’Escola Quatre Vents; quatre, de l’Escola Napoleó Soliva; tres, de l’Escola Carles Faust i, tres, de l’Escola Mossèn Joan Batlle. Pel que fa als mentors, han sigut estudiants de diverses carreres de la UdG de poblacions properes com Blanes, Pineda de Mar o Mataró.

El tancament de l’activitat s’ha fet a la Sala de Plens, amb la participació tant de mentorats com dels joves escolars amb qui formen parella. També representants dels centres educatius participants.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit