test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes celebrarà jornades d’Speed Dating Laboral

Les jornades se celebraran aquest 24 i 25 d'abril de 10 h a 13 h a la Biblioteca Comarcal


L’Ajuntament de Blanes ha organitzat dues jornades d’Speed Dating Laboral. Aquest dimecres i dijous, doncs, es faran dues sessions de cites ràpides enfocades a trobar un lloc de feina a la Biblioteca Comarcal.

Amb aquest format les entrevistes de feina no s’allargaran més de 10 minuts. Això, segons destaquen des del consistori blanenc, permet entrevistar-se amb més d’una persona durant un espai de temps. Així doncs, l’ajuntament assenyala que les possibilitats de poder trobar feina es multipliquen.

L’objectiu d’aquestes jornades, tal com l’ha marcat Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, és posar en contacte empreses que estan buscant incorporar professionals amb els i les candidates que estan buscant feina. En aquestes jornades, les empreses oferiran diferents vacants que necessiten cobrir.

Les jornades es faran dimecres 24 d’abril i dijous 25 d’abril de 10 h a 13 h a la Biblioteca Comarcal de Blanes. Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia. A banda, l’Ajuntament de Blanes recorda que cal portar currículums per oferir a les persones que faran les entrevistes. A més, també apunten que és recomanable preparar-se l’elevator pitch; un discurs per explicar el perfil professional que sigui curt i ràpid, com un trajecte en ascensor.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit