Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes aprova la construcció de 86 habitatges de lloguer social a Valldolig


L’Ajuntament de Blanes ha aprovat per unanimitat la cessió de 3 parcel·les de titularitat municipal del barri de Valldolig. Aquí s’hi preveu construir 86 habitatges de lloguer social. La decisió ha prosperat amb el vot a favor de totes les forces polítiques en un ple extraordinari convocat d’urgència i celebrat aquest dilluns al vespre.

El ple va ser convocat d’urgència per tal que la proposta aprovada entrés dins del termini d’un programa d’ajuda a la construcció d’habitatge de lloguer social en edificis energèticament sostenibles.

Les 3 parcel·les es troben al barri de Valldolig, situat a l’est de Blanes. Més concretament, un dels terrenys està al carrer Anoia número 23; aquí la promoció serà de 36 habitatges de lloguer social. També al carrer Anoia, en aquest cas al número 29, s’hi farà una promoció de 26 habitatges. L’altra parcel·la es troba al Torrent Ses Vernes 10-12, on es faran 28 pisos.

La Fundació Salas s’encarregarà de la promoció de les 3 parcel·les a Valldolig. D’altra banda, la Fundació Privada Nou Lloc Habitatges Social, a través de la Fundació Salas, gestionarà els lloguers socials un cop s’hagin construït els pisos. Totes dues fundacions són part de Fundació Cohabitac, coordinadora de fundacions promotores i gestores d’habitatge social de lloguer a Catalunya.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit