Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull la III OncoMarket aquest cap de setmana

L'OncoMarket estarà obert el dissabte des de les 10 del matí fins a les 20.30 h i el diumenge, de 10 h a 14 h


El municipi de Blanes celebra la III OncoMarket d’Oncolliga Blanes aquest cap de setmana. El 16 i 17 de setembre hi haurà un mercat de venda de roba i complements de segona mà per recaptar donatius per la fundació municipal.

La diferència d’aquesta tercera edició, en comparació a les dues prèvies, és el canvi d’ubicació. Enguany l’OncoMarket es farà a la Casa del Poble, al passeig de Dintre. Pel que fa als horaris, el dissabte l’OncoMarket estarà obert des de les 10 del matí fins a les 20.30 h. Diumenge, per altra part, estarà obert només al matí: de 10 h a 14 h.

La recaptació que faci la III OncoMarket mitjançant la venda de roba i complements anirà destinada íntegrament destinada a la Fundació Oncolliga Blanes. Des de l’entitat treballen per millorar la qualitat de vida dels malalts i malaltes de càncer i, també, dels seus familiars. Així, ofereixen espais de companyia, acompanyament i suport emocional.

Els articles que es posaran a la venda aquest cap de setmana són aportacions de roba i complements en bon estat que la gent de Blanes ha estat fent durant les darreres setmanes.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit