Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull la III Mostra de Curtmetratges ‘Mal del Cap’ aquest divendres

S'hi projectaran un total de vuit curtmetratges amb l'objectiu de fomentar valors com la solidaritat, la integració o la interculturalitat


Blanes acull aquest divendres la III Mostra de Curtmetratges ‘Mal del Cap’. En aquesta edició s’hi projectaran vuit curtmetratges que comparteixen l’objectiu de fomentar valors com la solidaritat, la integració o la interculturalitat, entre d’altres.

El municipi de Blanes serà el que posarà el punt final a l’edició d’aquest any. La mostra ha passat per les localitats gironines de Salt, Girona, Banyoles, Lladó i Sant Miquel de Fluvià. Les projeccions es faran a la Sala de Plens Maria Dolors Oms a partir de les 19 h. A les 22 h es farà la cloenda amb el concert de Wanderlust Menorca al Casal d’Entitats La Cooperativa.

En total es projectaran vuit curtmetratges sobre un tema que comenti els valors socials relacionats amb els drets humans. Les obres seleccionades provenen del Festival Mal del Cap que organitza l’Associació homònima d’Eivissa, que està agermanada amb La Guerrilla Comunicacional.

Les obres que es projectaran a Blanes seran Cuando crece la hierba de Maria Monreal Otanom; Aquesta nit, de Pere Girbau; Yegua, Javier Celay; i, La loca i el feminista, Sandra Gallego. A més, It’s Gray, Gray World, de Seyed Mohsen & Pormohseni Shakib; La nadadora, de Maria Algora; Nuisible, de Mazime Baudin; i, Cristal, Papel, Orgánico, d’Almudena Vázquez.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit