Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull aquest cap de setmana la Costa Brava Sup Race 2022


Blanes torna a ser aquest cap de setmana la capital dels esports nàutics a través de la Costa Brava Sup Race Edició Internacional 2022. L’esdeveniment comptarà amb un programa d’activitats i competicions de diferents nivells. Es calcula que en total s’hi aplegaran prop de mig miler de persones entre participants, acompanyants i equips tècnics que s’allotgen en hotels de Blanes. És la primera vegada que s’organitza una edició internacional arreu del Catalunya que compta amb participants provinents de diferents països com Itàlia, Portugal, Holanda, Rússia o Panamà.

Les competicions, tant a escala amateur com professional, es faran aquest dissabte i diumenge. Dissabte es disputarà la SupOne Talents tant en masculí com en femení, i també la Cursa Popular. La jornada de dissabte acabarà amb el lliurament de premis de la SupOne Talents, la CV Blanes Elite Games i la Cursa Popular.

El diumenge hi haurà les dues curses més significatives en les categories d’Elit i Amateur. La celebració de la Costa Brava Sup Race es tancarà diumenge a la tarda amb el lliurament dels 10 premis de la categoria d’elit.

Foto: Ajuntament de Blanes.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit