test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Baixa l’atur el Maresme després de 3 mesos de pujada


El Maresme ha tancat el mes de setembre registrant una baixada de l’atur després de 3 mesos de pujada. En total, el mes s’ha tancat amb 20.587 persones registrades a les oficines d’ocupació com a demandants de feina no ocupades. Així, són 234 persones menys que les que hi havia registrades a finals d’agost.

El Report d’Atur elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal també recull que aquest descens en la desocupació es nota en el col·lectiu més jove (entre els 16 i els 24 anys) i a tots els sectors econòmics, tret de l’agricultura i al grup de persones incloses en la categoria SOA (Sense Ocupació Anterior).

En l’àmbit municipal, vuit municipis han registrat un increment en el nombre de les persones aturades. Aquests són Santa Susanna, Tordera, Malgrat de Mar, Calella, Cabrera de Mar, Dosrius, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. De fet, Tordera és la localitat amb una taxa d’atur més elevada. Alella, per la seva banda, és el municipi maresmenc amb un percentatge més petit de població desocupada.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit