Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Baixa l’atur al Maresme a tots els sectors d’activitat


L’atur al Maresme ha baixat aquest mes de març a tots els sectors econòmics de la comarca després de tres mesos consecutius amb petits increments. L’únic col·lectiu que ha patit un increment en el nombre de persones que cerquen feina és el sense ocupació anterior.

El mes de març ha tancat amb 23.228 persones registrades a les Oficines d’ocupació com a demandants de feina. Són 236 menys que el mes anterior, el que representa una disminució de l’1,01% respecte al febrer i del 24,39% en comparació amb el mateix període de 2021. Són dades del Report d’Atur elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme.

La major part de les persones sense feina a la comarca pertanyen al sector Serveis (71,95%). Segueix la indústria (12,19%), construcció (7,88%) i l’agricultura (1,92%). El 6,05% restant són demandants de feina sense ocupació anterior.

El descens, però, no s’ha registrat a tots els municipis maresmencs. Arenys de Mar, Tordera, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, El Masnou, Argentona, Dosrius i Montgat han registrat més habitants desocupats mentre que Arenys de Munt ha mantingut les xifres del mes anterior.

Imatge: Oficina de Treball (Gencat)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit