Llagostera viu aquest dimecres la jornada central de la Fira del Bolet, un esdeveniment que enguany arriba a la 20a edició. Les activitats, però, ja van començar el passat dia 7 amb les jornades gastronòmiques de la Cuina del Bolet amb set restaurants del municipi que fins el 6 de novembre elaboren diverses propostes gastronòmiques amb el bolet com a ingredient principal.
La Fira del Bolet de Llagostera torna enguany al format prepandèmia, sense restriccions d’aforament ni mascaretes, tal com destaca el regidor de promoció econòmica del municipi, Eduard Díaz:
Per aquest dimecres hi ha previst el Mercat del Bolet al nucli històric i activitats paral·leles com demostració d’oficis artesans, jocs de taula, concentració de puntaires i visites guiades al patrimoni arquitectònic de Llagostera.
El municipi a cavall entre la Selva i el Gironès també celebra enguany la 20 edició de la Fira del Bolet amb una exposició commemorativa i la inauguració d’una rotonda a la carretera de Caldes. Un concurs d’anar a collir bolets i un showcooking amb receptes de Les àvies de Llagostera són altres propostes destacades del programa d’activitats.
Foto: Rotonda dedicada a la Fira del Bolet (Aj. Llagostera)